Warm, Puur en Stijlvol

Geannet Nieboer Uitvaartbegeleiding

Warm, puur en stijlvol zijn begrippen die passen bij mijn manier van werken.

Warm staat voor mijn begeleiding en onze samenwerking. We gaan een tijd intensief met elkaar om. Dat houdt ook in, dat alles gezegd en gevraagd kan worden en niets raar is. En het is niet tegenstrijdig om te zeggen, dat er soms ook gelachen wordt! Gedurende deze periode ben ik dag en nacht beschikbaar en bereikbaar.

Puur staat voor eerlijkheid en voor eenvoud. De aandacht gaat uit naar dat waar het om gaat. Duurzame keuzes kunnen ook bij ‘puur’ horen; ik kan daarin adviseren. Puur staat ook voor eerlijkheid over kosten en over mogelijkheden, over en weer.

Stijlvol staat voor schoonheid en oog voor details. Ik denk mee over wat jou of andere naasten troost kan bieden, en wat de eigenheid van je geliefde laat zien. De hond mee in de kerk? Doen! Jullie camper als vervoersmiddel? Kan! Ik ben op de hoogte van de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn.
Maar het gaat er niet om dat het apart moet zijn; het gaat erom dat het klopt. Mooi is. Waardig. Liefdevol. Ik ben dankbaar als ik hoor ‘dit was het meest ‘eigen’ en daardoor mooiste afscheid dat ik had kunnen bedenken’.

Warm, Puur en Stijlvol

Melden van overlijden

Als eerste moet de huisarts worden gebeld om het overlijden officieel vast te stellen.
In de tussentijd kun je mij bellen om af te spreken wanneer ik langskom. Dat hoeft niet gelijk, neem ook vooral de tijd om eerst nog even samen te zijn. Ik ben er dan om je te ontzorgen van al het regelwerk en help bij het vormgeven van een warm en passend afscheid.

Bij overlijden kun je me dag en nacht bellen, met en zonder verzekering: