Over Geannet

Ik ben geboren op een boerderij en opgegroeid op het Groningse platteland, wat mij een gezonde dosis nuchterheid heeft meegegeven. Na het VWO heb ik een 2-tal studies gevolgd, om uiteindelijk te gaan werken in de huisartsenzorg. Het was hier, dat ik telkens weer werd geraakt wanneer ik een familie mocht bijstaan in de periode rondom het overlijden. Door er gewoon te zijn, een arm om elkaar heen te slaan, te praten en te luisteren, kwamen een familie en ik even dicht bij elkaar en kon ik vanuit mijn professie steun bieden.

Toen ik zelf te maken kreeg met verlies, merkte ik hoe belangrijk het is om goed afscheid te nemen. Ik was gebrand op ieder detail, het voelde alsof ik daarmee mijn liefde nog één keer kon uiten. Ik heb daar later veel troost uit geput. Deze ervaringen tezamen deden mij besluiten het roer om te gooien. Ik heb van mijn keuze nog geen dag spijt gehad!

Dit beroep past me
Naast dat ik ervan hou praktisch de zaken goed te regelen, houd ik ook van diepgang. Er wordt afscheid genomen van een heel leven, waarin van alles is gebeurd. Ik gun iedereen een goed afscheid, hoe het leven ook is verlopen, ongeacht wat mooi en lastig was. Ik geloof, dat het uiteindelijk draait om de liefde; de liefde die was, is en blijft. Die liefde vier je bij een afscheid. Daar draag ik graag met hart en ziel aan bij; samen met jullie geef ik vorm aan een warm, puur en stijlvol, ‘eigen’ afscheid.

En verder…
woon ik, samen met mijn man en zoon en onze hond Bob, in hartje Utrecht. Ik ben verbonden aan de Nieuwe Kerk Utrecht en ben ‘waakmaatje’ in het ziekenhuis. In mijn vrije tijd wandel ik graag met een vriendin, juich met mijn zoon voor Ajax, bezoek een museum of theater of geniet van een glas wijn in een kroeg of op een terras.

Warm, Puur en Stijlvol