Contact

In gesprek over afscheid nemen

Gelukkig wordt er steeds meer gesproken over afscheid nemen, over de dood. Dat is niet makkelijk, maar wanneer je weet dat het afscheid nadert kan het rust geven om zaken al een keer besproken te hebben en vast te leggen wat je belangrijk vindt, wat je wilt of juist niet wilt. Ook kan ik helpen bij vragen en emoties die op je afkomen.

Dit geldt trouwens ook wanneer afscheid nemen nog helemaal niet aan de orde is. Het is vaak niet het eerste gespreksonderwerp tijdens een etentje met je partner, familie of vrienden, maar het getuigt ook van zorg voor elkaar, om een en ander eens ter sprake te brengen.

Ik kom graag, uiteraard vrijblijvend en kosteloos, langs voor een gesprek en maak daarna een compleet verslag, dat je eerst diep in een lade kan stoppen, maar dat veel waarde kan hebben als het moment van overlijden daar is.

Je kunt ook een wensenboekje aanvragen, dat ik kosteloos toestuur.

Contact

Bel, mail of app me gerust voor een kennismaking of meer informatie. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Bij overlijden kun je me dag en nacht bellen op 06 40 93 44 43, met en zonder verzekering.

“Als je gesteund wordt door een vakkundig en betrokken uitvaartbegeleider, kun je in alle rust afscheid nemen”

Melden van overlijden

Als eerste moet de huisarts worden gebeld om het overlijden officieel vast te stellen.
In de tussentijd kun je mij bellen om af te spreken wanneer ik langskom. Dat hoeft niet gelijk, neem ook vooral de tijd om eerst nog even samen te zijn. Ik ben er dan om je te ontzorgen van al het regelwerk en help bij het vormgeven van een warm en passend afscheid.

Bij overlijden kun je me dag en nacht bellen, met en zonder verzekering: